Tripletex

Ta en uforpliktende prat med
en av våre rådgivere

Ønsker din bedrift mer kunnskap om Tripletex og løsninger for bygg og anleggsbransjen? Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg.

Hvorfor velge Tripletex?

Økonomisystemet Tripletex er et brukervennlig og komplett økonomisystem, tilpasset små og mellomstore selskap. Velg de modulene du trenger nå og utvid etter behov. Det er enkelt å komme i gang!

Regnskap kan bli lekende lett når ting er effektivt og fourutsigbart. Dersom du ønsker å gjøre minst mulig av regnskapet selv, har vi fastpris på både regnskap og lønn. 

Med Tripletex samarbeider du enkelt med din regnskapsfører, samtidig som du har kontroll og oversikt selv i systemet. Appen gir deg god oversikt på farta og tilgang til all funksjonalitet. 

Brukervennlig

Tripletex er brukervennlig og skybasert. I tillegg til å inneholde det en bedrift trenger til sitt regnskap og lønninger, får du også gode oversikter over prosjektregnskap og timeføring. Budsjettering og rapportering ned på hvert enkelt prosjekt.

Egen app

I en egen app kan du enkelt lage reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelse. Det er også her du får integrert timeregistrering.

Fast pris

Ønsker dere forutsigbare kostnader i form av en fastprisavtale for regnskap og lønn ? Det gir vi dere gjerne - kontakt oss så avklarer vi det vi trenger for å gi dere trygghet for hva kostnaden vil være månedlig for selskapet deres.

Hvorfor VIEW Construct som din leverandør av Tripletex

VIEW Construct er eksperter på automatisering, digitalisering og outsourcing av økonomifunksjonen for bygg og anleggsbransjen. Vi har erfaring fra implementering for mange ulike selskap, og kan opplyse dere om hvilke muligheter som finnes for å løse utfordringer dere har idag. 

Største partner

Spesialist og største partner av Tripletex betyr at du får spesialisthjelp av noen som har lengst erfaring av alle. Dette sikrer deg en trygghet i gode råd og veiledning rundt alle de valg man gjør knyttet til skifte av økonomisystem.

Anerkjent rådgiver

VIEW Construct er en anerkjent rådgiver på implementering, opplæring, bruk og support av systemet

Autorisert regnskapsførerselskap

Som i tillegg til å kunne levere Tripletex, også leverer økonomitjenester som rådgivning, regnskaps- og lønnstjenester. Vi kurser gjerne deres prosjektledere og ansatte.

Integrasjoner mot andre systemer

For å jobbe mest mulig effektivt er det viktig å koble sammen de ulike systemene som et selskap i bygg- og anleggsbransjen trenger i hverdagen. KS – HMS – Personal – Kalkulasjon. Vi hjelper deg med å integrere dine systemer mot Tripletex.

Hvordan passer Tripletex for din bedrift?

La oss ta en kort prat – så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere med å nå fremtidens mål for selskapet.

1. Book en uforpliktende demo av Tripletex

Vi avtaler et møte for en demo av Tripletex. Dette tar vi face-to-face, på nett eller over telefon. Vi hjelper bedrifter med Tripletex over hele Norge.

2. Fortell oss om ditt behov

Det er viktig at vi finner ut om Tripletex passer din virksomhet. Vi gir deg med vår bransjekunnskap ærlige svar på alt du måtte ha spørsmål om.
Vi avklarer om dere kun ønsker å kjøpe systemet, eller om dere ønsker alle eller deler av tjenester knyttet til regnskap og lønn også.

3. Få vårt forslag og vurder

På bakgrunn av møtet og demoen av Tripletex, setter vi opp et forslag til samarbeid. Her går vi igjennom hvordan Tripletex kan fungere best i din virksomhet, hvordan du kommer best i gang, og pris for oppstart og månedlige kostnader.