Hvorfor velge Xledger?

VIEW Construct er et autorisert regnskapsførerselskap og sertifisert spesialist med høy kompetanse på Xledger. Vi implementerer og gir support på systemet, i tillegg til at vi leverer alle økonomitjenester som dere måtte ha behov for. Her gir vi deg noen av de mange grunnene til at også du bør velge dette økonomisystemet.

100% skybasert

Xledger er 100% skybasert: Tilgjengelig overalt, når som helst, hvor som helst. Riktige prosjektregnskap med rapporter akkurat slik du ønsker og trenger. Du kan hele tiden sjekke hvilke kunder som har betalt deg eller ikke. Enkel timeregistrering på mobil.

Full oversikt

Se alle kostnader og inntekter fordelt på de enkelte prosjektene dine. Struktur for underprosjekt for endringsmeldinger og tilleggsarbeid. Se lønnskostnader knyttet til prosjektene dine, fordelt fra timeregistreringen i systemet. Full tilgang til bankkontoene, som er integrerte og synlige i økonomisystemet

Enkel godkjenning

Godkjenning av inngående fakturaer for prosjekt- og anleggsledere med mulighet for å endre prosjektmerking hvis det er behov for det. La de som godkjenner fakturaen ha mulighet til å dele den opp på flere prosjekt.

Ta en uforpliktende prat med
en av våre rådgivere

Hvorfor VIEW Construct som din leverandør av Xledger

VIEW Construct er eksperter på automatisering, digitalisering og outsourcing av økonomifunksjonen for bygg og anleggsbransjen. Vi har erfaring fra implementering for mange ulike selskap, og kan opplyse dere om hvilke muligheter som finnes for å løse utfordringer dere har idag. 

Partner siden 2005

Spesialist og partner av Xledger siden 2005, og benytter Xledger som økonomisystem med alle funksjoner på alle sine større kunder.

Anerkjent rådgiver

VIEW Construct er en anerkjent rådgiver på implementering, opplæring, bruk og support av systemet

Autorisert regnskapsførerselskap

Som i tillegg til å kunne levere ERP-systemet Xledger, også leverer økonomitjenester som rådgivning, regnskaps- og lønnstjenester. Vi kurser gjerne deres ansatte.

Integrasjoner mot andre systemer

For å jobbe mest mulig effektivt er det viktig å koble sammen de ulike systemene som et selskap i bygg- og anleggsbransjen trenger i hverdagen. KS – HMS – Personal – Kalkulasjon. Vi hjelper deg med å integrere dine systemer mot Xledger.

Les mer om hvordan du lykkes med Xledger

Hva sier brukerne av Xledger og VIEW Construct?

Hvordan passer Xledger for din bedrift?

La oss ta en kort prat – så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere med å nå fremtidens mål for selskapet.

1. Book en uforpliktende demo av Xledger

Vi avtaler et møte for en demo av Xledger. Dette tar vi face-to-face, på nett eller over telefon. Vi hjelper bedrifter med Xledger over hele Norge.

2. Fortell oss om ditt behov

Det er viktig at vi finner ut om Xledger passer din virksomhet. Vi gir deg med vår bransjekunnskap ærlige svar på alt du måtte ha spørsmål om.
Vi avklarer om dere kun ønsker å kjøpe systemet, eller om dere ønsker alle eller deler av tjenester knyttet til regnskap og lønn også.

3. Få vårt forslag og vurder

På bakgrunn av møtet og demoen av Xledger, setter vi opp et forslag til samarbeid. Her går vi igjennom hvordan Xledger kan fungere best i din virksomhet, hvordan du kommer best i gang, og pris for oppstart og månedlige kostnader.