9 grunner til å outsource regnskap og lønn

Nå forsvinner skillet mellom din interne økonomiavdeling og regnskapsførerselskapet. Hovedgrunnen er de nye nettbaserte ERP-systemene. Videre kan du lese om hvorfor du bør outsource regnskap og lønn.
  1. Lavere drifts- og lønnskostnader. Når outsourcing gjøres på den riktige måten, fører det både til merkbare besparelser og praktiske fordeler.
  2. Fokus på kjernevirksomheten. Outsourcing gir deg bedre tid til å prioritere bedriftens kjerneområder.
  3. Tilgang på førsteklasses kunnskap. Du får tilgang på en samarbeidspartner, med førsteklasses kunnskap, som jobber målrettet og effektivt for at din bedrift skal lykkes.
  4. Tilgang på kunnskap som du mangler internt. Hvis du har utfordringer med å skaffe deg dyktige medarbeidere til økonomifunksjonen, bør valget være enkelt. Overlat jobben til en ekstern og profesjonell partner.
  5. Senke risiko. Du unngår sårbarhet ved sykdom, ferieavvikling eller ved at medarbeidere slutter.
  6. Delegering av ansvar: Ved at du delegerer ansvaret til et autorisert eksternt byrå, sikrer du at alt blir gjort riktig i forhold til gjeldende lover og regler.
  7. Riktige og lønnsomme beslutninger: Riktig valg av samarbeidspartner gir deg tilgang til rådgivere som hjelper deg med å ta riktige og lønnsomme beslutninger.
  8. Kontinuerlig tilgang: Med regnskap på nett har du hele tiden tilgang på oppdaterte tall, hvor du vil når du vil. Alt du trenger er tilgang til internett.
  9. Fleksibilitet: Ved å outsource regnskap og lønn kan du skalere opp og ned avhengig av aktiviteten i selskapet ditt. Dette betyr at du til enhver tid står godt rustet til de endringene som måtte komme i markedet.