Få raskere betalt med EHF-faktura

De er to av de største tidstyvene innenfor økonomi og administrasjon. Nå er de i ferd med å forsvinne. Papir og PDF fakturaene har hatt sin storhetstid.

Velkommen EHF-faktura – trykk på EN knapp og få betalt

Elektronisk handelsformat (EHF) som det så fint heter.  Denne gjør det mulig med standardisert, elektronisk kommunikasjon mellom deg og dine bedriftskunder uten direkte integrasjoner mellom ditt og kunden sitt økonomisystem. Altså. Du trykker kun på en knapp når du skal sende fakturaen til kunden, og ET sekund senere ligger den samme fakturaen i økonomisystemet til kunden din, klar til betaling. Det betyr at både du og kunden din sparer masse tid og ressurser på alt som heter manuell behandling av fakturaer. Dette er tid som dere i stedet kan bruke på å skaffe nye kunder, eller til andre aktiviteter som forbedrer bunnlinjen.

Derfor får du raskere betalt med EHF-Faktura.

Hovedgrunnen er at EHF-fakturaen er mye enklere å betale. Kunden din trenger nesten bare å trykke på BETAL i økonomisystemet. Det er nemlig slik at ingen skal eller kan behandle en EHF-faktura før den ligger i økonomisystemet til kunden din. Ingen skal åpne konvolutten som fakturaen kommer i. Ingen skal motta e-posten der hvor du har lagt med fakturaen som vedlegg. Ingen skal taste kontonummer og kid-nummer i nettbanken. Ingen skal signere fysisk med penn for å bekrefte at fakturaen faktisk kan betales. Alt dette utføres nå automatisk i kunden sitt økonomisystem. Dersom du ikke får betalt nå, er det fordi kunde din ikke vil, kan eller orker å betale den. Dersom dette skjer, vil økonomisystemet automatisk sende ut purringer, også de i EHF-format.

Du og bedriften bidrar til å redde planeten

Det sier seg selv at når en faktura blir elektronisk så forsvinner transportbehovet. Ta det offentlige for eksempel. De sender ut 25 millioner fakturaer i året. Dersom alle disse ble sendt som ehf-faktura ville man ha spart miljøet for store miljøutslipp.

EHF-faktura lønner seg

Du får raskere betalt og redder planeten. Det er en god kombinasjon.